22 desember, 2015 | Mote

WOW!

Vi fulgte Tonje og Tommy som vant Personal Shopper-konkurransen på Ski Storsenter en hel dag, der de fikk full makeover med frisør, makeup og flotte antrekk – og for et fantastisk resultat det ble!

collage_helfigur

Strålende Tonje og Tommy – de glade vinnerne!

Siv Anker Eriksen har lang fartstid som Personal Shopper, og ville gi sin kunnskap og kompetanse i julegave til noen som følte at de trengte en liten oppfrisking. I tillegg til full makeover, var en del av premien å vinne klærne og tilbehøret som Siv plukket ut – og som falt i smak hos vinnerne. Vinnerne vant til sammen varer og tjenester for hele 20.000 kroner!

Førjulstiden er kanskje ikke den tiden av året da folk flest har tid og overskudd til å fornye garderoben. Hva er vel da bedre enn å vinne hele sulamitten og bare nyte det å bli dullet med en hel dag?

cooage_forbilde

Før-bildet av de heldige vinnerne

image_4

Sminke fra de flinke jentene på The Body Shop

image_3_1

Siv guider og foreslår, og vinnerne prøver og forteller

image_5

Salong Edmund sørger for at vinnerne blir fine på håret

image_6

En frisørtime er aldri å forrakt, og Adam&Eva vet virkelig hva de gjør!

De blide vinnerne Tonje og Tommy er begge travle tobarnsforeldre på hver sin kant. Tonje er til daglig regnskapsfører, men begynner snart i ny jobb, så det passet derfor veldig bra å friske opp stilen litt akkurat nå. Tommy driver eget sandblåsningsfirma, og er vant til å ha møkk under neglene på jobb, men som han sa; han vil gjerne unne ‘konemor’ å se han i noe annet i arbeidsuniformen, nemlig joggebukser.

IMG_1966

For et trekløver!

IMG_1969

To glade vinnere

image

Nydelige Tonje har fått: skinnskjørt fra Haust, topp og singlet fra Byoung, jakke i strikk fra Companys, poncho og Snø armbånd fra VIC , skoletter fra Sapatos, veske fra Morris, skjerf fra SMYK, farge og klipp fra Adam&Eva, makeup fra Body Shop, samt gaveposer fra Kicks, Rituals og Loccitane.

image_9

Tøffe Tommy har fått: jeans fra Brandstad, skjorte fra Dressmann, genser fra VIC , belte og ytterjakke fra Bertoni, skoletter fra DNA, klipp fra Salong Edmund, samt gaveposer fra Kicks, Rituals og L’Occitane .

Det ble en utrolig hyggelig dag på oss alle sammen – med mye latter og glade og takknemlige vinnere. Forhåpentligvis stråler det gjennom på bildene 🙂 Vår Personal Shopper vet virkelig hva hun driver med!

IMG_1965_alle_tre_halvfig

Ikke nok med at vinnerne fikk frisør, makeup, klær og tilbehør – men de fikk nydelige goodiebags også!

 

Takk til Brandstad, Dressmann, VIC , Bertoni, DNA, Salong Edmund, Kicks, Rituals og L’Occitane, Adam & Eva, Haust, Byoung, Companys, Sapatos, Morris, SMYK, Adam&Eva og The Body Shop – dere har vært helt strålende – og viktigst av alt oppi dette; tusen takk til vår flinke og skjønne Personal Shopper Siv!

Tusen takk til dere alle for at dere var med på å gi våre vinnere en fantastisk dag!