3 november, 2015 | Informasjon | Mote | Servicetilbud

Tidene forandrer seg og flere og flere gamle tradisjonelle håndverksyrker reduseres eller forsvinner helt, men noen klarer å stå i mot tidens tann, slik som urmakerne hos Urmagasinet.

 

Urmaker Lars

Urmakeren Lars er lidenskapelig opptatt av nettopp klokker. Hos han er dine små skatter i trygge hender.

Gammel kjærlighet ruster ikke

Det første som møter deg når du går inn hovedinngangen på Ski Storsenter, er den lille klokkebutikken Urmagasinet. Den tilsynelatende lille butikken rommer enormt mye mer enn man skulle tro! Her finnes det klokker i alle varianter og i alle slags prisklasser. Du kan velge i gull, perlemor eller diamanter om du elsker det. Ønsker du klokkene med de ekstra funksjonene som gjør den helt unik, eller de helt enkle modellene om du foretrekker en mer minimalistisk klokkestil. Det skal godt gjøres å ikke finne en klokke som passer til deg og din stil.

Mange av de klassiske og store klokkemerkene har fortsatt mekanisk urverk som trenger vedlikehold og service; derfor er de få urmakerne som er igjen i Norge hyppig etterspurt. Vi er stolte av at to av de faktisk jobber her på Ski Storsenter!

 

Ta vare på klokkene dine

I tillegg til det store utvalget av kvalitetsklokker utfører de ekstra god service for sine kunder. Urmaker og butikksjef Terje G. Andersen kan fortelle

– Til oss kommer det kunder langveis fra for å benytte seg av vår spesielle spisskompetanse. Ur som andre urmakere ikke tør å røre kommer gjerne til oss. Vi kan stort sett hjelpe kundene våre med all slags service på både gamle og nye urverk.

– Kundene vet å sette pris på den spesielle servicen de får hos oss. Årlig bytter vi omlag 6000 – 7000 klokkebatterier bare her på senteret.  Det er mange klokker.»

 

Urmagasinet på Ski Storsenter

Urmagasinet er ikke vanskelig å finne! Se etter den store klokken i gangen vår, da har du kommet til rett sted!

 

Har du en klokke som trenger ny reim eller batteri som ligger i skuffen og samler støv, men som gjerne skulle vært inne til service? Da er du hjertelig velkommen til Lars og Terje på Urmagasinet!