21 august, 2015 | Informasjon | Servicetilbud

hjemkjøring, ski storsenter, servicetilbud

Få varene du handler på Ski Storsenter levert rett på døren hjemme hos deg! Fra nå av trenger du ikke tenke på en eneste handlepose når du velger å legge shoppingen til oss.

Vi har en fantastisk hjemkjøringstjeneste som et ekstra servicetilbud til våre kunder som velger å legge handelen til senteret vårt. Har du opplevd å ha for mange poser med deg hjem? At det er noe du har lyst til å handle, men ikke orker slitet med å få den store tingen inn i bilen? Eller har du kanskje ikke bil? Du er ikke alene, og nå kan du få varene kjørt hjem rett til døren!

Frie tøyler!

Vi har alle opplevd å ha alt for mange poser å bære på, som gjør innkjøpene mer slitsomme enn de må være. Hos oss kan du faktisk slippe og tenke på en eneste pose, du kan ha helt frie hender! Du kan ta deg en shoppingtur på senteret uten å måtte dra på alle de tunge bæreposene rundt i alle butikkene, du slipper å bære alt hjem eller tenke på om du har plass nok i bilen.

Du trenger heller ikke være bekymret for om matvarene du nettopp har kjøpt inn, ikke skal holde seg til du kommer hjem. De settes nemlig trygt på et kjølerom til budbilen vår er klar til å levere alt sammen hjem til deg!

Vår budbil leverer varene rett hjem til deg

Vår rett hjem-vareservice har en radius på 3 mil, så om du bor ytterst på Nesoddtangen eller bare fem minutter unna, kan vi leverer hjem til deg. Forresten; er du medlem av Ski Storsenter sin kundeklubb? Da koster denne service deg ingenting! For våre kundeklubbmedlemmer er blant annet hjemkjøring av varer helt gratis. Du kan helt enkelt melde deg inn ved å sende en sms med kodeord SKI til 2242 for å bli medlem. Flere fordeler ved å være  medlem i Ski kundeklubb finner du i vår app, (Ski Storsenters kundeklubb-app kan enkelt lastes ned til din mobiltelefon) eller på vår nettside.

 

retthjemvareservice

 

 

Snakk gjerne med de hyggelige damene på servicetorget vårt
om du ønsker mer informasjon, eller spør oss her!