2 mai, 2016 | Butikkene våre

Nå nærmer konfirmasjonstiden seg med stormskritt, og det syes bunader og kjøpes dresser til spente ungdommer. Men – hva skal man kjøpe i konfirmasjonsgave til den unge og håpefulle? Vi har samlet noen tips til deg i dette blogginnlegget. Gaver som varer, som kan pynte opp og kan være til nytte. Noen av tipsene her er kanskje litt utenom det vanlige, også?

 

Konfirmantgaver til henne — sølje og armbånd

En sølje har man resten av livet, og er virkelig en investering konfirmanten vil ha glede av i lang tid. Det er stor stas å få bunadssølv fra slektninger og familie. Disse tynne sølvarmbåndene er også veldig populære om dagen, og kan være en super venninnegave! Bruk gjerne flere sammen, det ser utrolig fint ut!

konfirmant_2

Sølje fra Bjørklund og armbånd fra MesterGull

 

Konfirmantgaver til han — mansjettknapper og slipsnål

Før i tiden fikk guttene gjerne hatt og frakk til konfirmasjonen. Nå er det nok vanligere med for eksempel mansjettknapper og slipsnål. Vi har funnet frem noen som er klassiske i fasongen, men har en sliping som likevel gjør dem mer moderne og røffe i stilen.

konfirmant_1

Disse mansjettknappene og den fine slipsnålen er fra Arne Nordlie og selges på Bjørklund.

 

På vei ut i verden, med koffert og diamanter

Det er ganske stas å få sin egen, ordentlige koffert til konfirmasjonen! Denne er fra Samsonite; ikke for stor og ikke for liten, og helt perfekt til en konfirmant som er på vei ut i verden. Hos Morris finner du den størrelsen og fargen du ønsker.

Et klassisk diamantsmykke er en gave som varer livet ut, og som kan gå i arv til neste generasjon og den deretter. Smykker og ringer fåes i forskjellige prisklasser i mange av våre butikker. Dette nydelige, lille smykket kommer fra Solitaire og fås på Bjørklund.

konfirmant_4

Kofferter fra Morris, diamantsmykke fra Solitaire fra Bjørklund.

 

Klokker er en tidløs gave

En klokke er en fantastisk gave! Klokker med knallfarge på urskiven, som denne fra Michael Kors, er veldig populære for tiden. Men samtidig, kjøper man en klassisk klokke med mer diskret farger, vet man at den ikke går av moten på en god stund. Som denne fra Longines. Begge fås på Protid Urmagasinet.

konfirmante_3

Klokker fra Michael Kors og Longines fås på Protid Urmagasinet

 

I dette innlegget har vi bare vist frem noen få eksempler på hva du som kan passe som gave til den unge konfirmanten. Det er naturligvis veldig, veldig mye annet fint som kan gis som gave også. Hva med bøker fra Tanum, Ark eller Norli, musikkutstyr fra Spaceworld Soundgarden eller Lefdal, moteklær fra Skonnord, Bertoni eller Haust, solbriller fra Krogh Optikk, vesker, interiør eller et aksjefond hos Sparebank1?

 

Hva tenker du er en perfekt gave til konfirmanten?

Tips gjerne i kommentarfeltet, så kan vi spre det videre.