5 oktober, 2016 | Butikkene våre

Vi tok turen innom og slo av en prat med Ilse på Lòccitane for å snakke litt om hudpleie og de enkle behandlingene man kan få utført i butikken deres.

De kan tilby en enkel deilig mini-ansiktsbehandling, samt en like deilig håndskrubb og håndmassasje. Stikk gjerne innom og hør om de har tid til deg, eller ta en telefon først for å være på den sikre siden! Samtidig får du anbefaling om hvilke produkter som kan passer for akkurat deg og din hud.

Visste du at det er viktig å beskytte huden med solfaktor, selv om solen ikke er like sterog og varm lengre? Hele 80% av alle aldringstegn i huden kommer fra solen, og derfor er det lurt å bruke en ansiktkrem med solfaktor i hele året.

Hudpleie Lóccitane Ski Storsenter

Hudpleie Lóccitane Ski Storsenter

Hudpleie og mini-ansiktsbehandling på Lòccitane

Det å sette seg ned i en stol og bli dullet og stelt med er helt nydelig; en liten timeout i hverdagen som gir deg en skikkelig følelse av luksus. Før Ilse velger ut produkter til kundene sine, måler hun fuktigheten i huden deres, så det blir lettere å finne ut hvilke produkter som er riktig for akkurat deg og din hud.

Hudpleie Lóccitane Ski Storsenter

Huden blir renset først, og fortsetter kort tid etter med det beste med hele ansiktsbehandlingen; en rolig og deilig massasje. Pass bare på så du ikke sovner i stolen! Det er rett og slett bare nydelig å kunne sitte å nyte det hele!

Hudpleie Lóccitane Ski Storsenter

Hudpleierutiner hjemme

Da vi spør Ilse om hvordan vi best mulig kan ta vare på huden vår hjemme, er hun er ikke vanskelig å be før det flommer over med gode råd!

  1. Rens – morgen og kveld. Bruk en renseolje, gele eller rensemelk.
  2. Skrubb – 1-2 ganger i uken er det lurt å skrubbe huden og fjerne døde hudceller. Ikke bare ansiktet, men hele kroppen har godt av å skrubbes. Tørre legger, albuer osv.
  3. Serum – Et serum brukes etter rensen, men før du tar på hudkrem. Det er mer tyntflytende enn en krem med mer virkestoffer som trenger lengre ned i huden fordi den ikke er så fet. Et serum kan tilføre fuktighet og ha en antiageeffekt.
  4. Hudkrem – velg en hudkrem som er tilpasset din hud og årstiden vi er i. Husk også å smøre hals og bryst; dette er det mange som glemmer. Huden er tynnere her og trenger også god pleie fra deg, spesielt etter en sommer der den har blitt utsatt for sol.
  5. Ansiktsmaske – bruk en maske 1-2 ganger i uken, gjerne en fuktighetsmaske eller en kombinert skrubb og maske i ett. Deilig!
  6. Øyekrem – Bruk denne før eller etter hudkrem for å tilføre huden næring og forebygge alderstegn. Ilse anbefaler at man allerede begynner å forebydde med hudkrem fra man er 20 år.

Hudpleie Lóccitane Ski Storsenter

Håndskrubb for silkemyke hender

Har du noen gang prøvd en håndskrubb? Hvis ikke, anbefaler vi deg å prøve. Er hendene dine tørre etter lange dager med mye jobbing eller fordi det har begynt å bli kaldere ute, så stikke innom Lòccitane og Ilse eller noen av de andre hyggelige damene på Lòccitane og hør om du kan få teste! En nydelig følelse etterpå, de kan vi skrive under på. Og ja, hendene blir faktisk silkemyke!

Hudpleie Lóccitane Ski Storsenter

Masser hendene godt inn med skrubbekremen og «vask» og masser hendene noen minutter før du skyller av med lunkent vann og tørker. Den følelsen…

Hudpleie Lóccitane Ski Storsenter

Håndmassasje

Etter å ha skrubbet hendene kan du få en deilig avslappende håndmassasje. Har du ikke en favoritthåndkrem fra Lòccitane, så velger gjerne denne, eller test en helt ny en! Kanskje oppdager du en ny favoritt?

Hudpleie Lóccitane Ski Storsenter

Hudpleie Lóccitane Ski Storsenter

Tusen takk til Ilse og Lóccitane for hudpleietips og råd! De ønsker alle kunder hjertelig velkommen innom for en prat om hud og stell.

Ta også en titt på nettsidene til Lóccitane for å se hvilke produkter de kan tilby: http://no.loccitane.com/