15 september, 2016 | Høst | Inspirasjon | Interiør | Mat | Mote

Gradestokken kryper sakte, men sikkert nedover, fargerike løv dekorerer gatene og butikkvinduene på Ski Storsenter er fulle av sesongens flotte nyheter. Høsten har gjort sitt inntog og har kommet for å bli.

Med mørkere kvelder og kaldere temperaturer er det endelig tid for å fornye garderoben og gjøre noen små forandringer hjemme. I vår Høstutgave av vårt inspirasjonsmagasin kan du lese om høstens flotteste tendenser og Dagny Thurmann-Moe, en av Norges mest populære fargeeksperter, forteller oss om den fargesprakende sesongen vi har i vente. Nå er det plass til mer enn bare grått og sort!

 

uten-navn

Her kan du lese vårt store Høstmagasin på nett. Bli inspirert til gjøre det beste ut av høsten!

 

Moteseriene i magasinet tar for seg spennet i sesongens kolleksjoner – fra myk strikk og landlig stil, til fargerike og urbane plagg. I følge vår Personal Shopper inspireres høstmoten av forskjellige tiår og låner elementer fra både 20-, 70- og 80-tallet. Hvem hadde trodd at alle disse periodene skulle komme tilbake i klesskapet?

Høsten er også den perfekte tid for innekos og småprosjekter. I interiørseriene i Høstmagasinet kan du la deg inspirere til hvordan du kan skape en personlig og lun stemning hjemme. I tillegg finner du flotte oppskrifter som viser hvordan du tar vare på sesongens innhøstninger – slik at de kan nytes utover de kommende månedene.

Ta pause fra hektiske rutiner og kos deg med vårt Høstmagasin som er fullstappet med herlig inspirasjon, lekre nyheter og alt vi kan by på på Ski Storsenter. Vi gleder oss til en fargesprakende sesong og håper alle våre kunder går en fin høst i møte!

 

Gro Collett,
Senterdirektør, Ski Storsenter