20 januar, 2016 | Butikkene våre

Er du av dem som i åresvis gjerne skulle ha gått rundt i kule Converse-sko, fordi du elsker designet og looken, men som har savnet en bedre såle? Eller synes du at skoen gjerne skulle ha pustet litt bedre? Da har vi nå en god nyhet til deg!

converse

 

Nå kommer nemlig Converse Chuck Taylor All Star ll med en fantastisk oppgradering av skoen, ved hjelp av ny teknologi! Hør bare her:

  • Ny såle fra Nike for optimal støtdemping og støtte
  • Skumbelagt krage og pløse for ekstra komfort
  • Pustende mikrofibertekstil for bedre lufting av føtter

Designet har også fått seg en liten forandring, med fargede sømmer, brodert All-Star-logo og yttersåle i helt hvit gummi. Nå vet i hvert fall vi hvilken sko vi ønsker oss til våren!

 

DSC_9572

 

Visste du at Converse ble grunnlagt i  Boston i USA i 1908? Selskapet har med andre ord solgt sko med gummisåler i over 100 år! Produktene dere selges i mer enn 160 land og i 2003 ble Converse kjøpt opp av Nike. Og det får vi nå altså se en positiv effekt av, i form av denne fantastiske sålen.

 

DSC_9575

 

Er du en Converse-fan? Da anbefaler vi at du legger turen innom DNA på senteret, tar en titt på de fine Converse-nyhetene de har fått inn (både til dame og herre) og får hjelp av de flinke folkene der.

Velkommen innom!