30 juni, 2015 | Inspirasjon | Reise | Sommer

Sommer, sol og ferietid står på trappene, og det er en del praktiske ting som kan være lurt å tenke på før du legger ut på tur. Har du begynt å finne frem det du trenger til ferieturen?

Vi har snakket med noen av de butikkene som kan være verdt å legge turen innom, når du skal forberede din ferietur. Og som en liten bonus; vi har en reiserelatert SOMMERKONKURRANSE helt til slutt – som kanskje kan hjelpe deg med noe av det du trenger!

ski storsenter, shopping

Alt under ett tak. Hos oss finner du det meste av det du trenger til din ferietur!

Vi starter ferien med Morris!

På Morris finner du kvalitetskofferter til hele familien, i ulike design, farger og størrelser. Dagens kofferter er lette, fine å se på og de fleste har fire hjul som snurrer 360 grader rundt, noe som også gjør de lekende lett å manøvrere. Koffertene er designet slik at de skal tåle mye påkjenning og ikke sprekke opp, til tross for det tynne og lette materialet. Det første tipset til ferieturen blir altså; velg en koffert du kan stole på!

Kimya, eller en av de andre ansatte på Morris, hjelper deg gjerne med å finne de reiseartiklene du trenger, til ditt eller din families behov. I tillegg til det store utvalget av kofferter, har Morris også andre reiseffekter som navnelapper, lomme til kontanter, praktiske toalettmapper eller hengelåser.

koffert, morris, ferie, ski storsenter

Hos Morris får du fargerike, fine og gode kofferter og navnelapper til hele familien!

Apotek 1 – din feriehjelper

Uavhengig av om du skal feriere her til lands, på fjellet eller langs fjordene, eller du har tenkt deg på utenlandstur, kan det være lurt å ta en tur innom apoteket. Vi snakket med Bente, som ga oss noen gode tips og råd til hva man bør ha med seg på ferieturen. Bentes aller første råd, er rett og slett å være forberedt! Hva du trenger å ha med deg, kommer an på om du reiser med barn og hvor du skal. Generelt om sommeren er det lurt å tenke på å ha med seg solfaktor, after sun, myggmiddel, febernedsettende og plaster. Bente legger også til at det er alltid lurt å ha med seg litt førstehjelp når man er på tur! På Apotek 1 kan de hjelpe deg med gode råd som gjør at du får en fin og god sommer – med de viktigste tingene pakket i strandvesken 🙂

apotek, apotek 1, ferie, helse, reise, tips

Bente på Apotek 1 har masse kunnskap og gode råd til hva du bør tenke på før ferien. Hos Apotek 1 får du også en liten praktisk håndbok i hva du bør tenke på i forhold til hvor du skal, og om du skal ha med deg barna på ferie.

Ferie = kos, lesestoff og lading av batterier

Bøker hører sommerferien til. Ingenting er som å kose seg med en god bok på stranden, eller på vei til feriedestinasjonen. Camilla på Norli har en stort utvalg av alt du måtte trenger av reiseguider, kart til både storbyer og fjellturer, eller hva med et reisespill? Nå får du mange kjente og populære spill i miniformat, som er enkle og fine å ha med seg i bagasjen. Det har også kommet mange fine turbøker som gir gode tips til sykkelferier eller andre aktivitetsferier.

Narvesen har mange fine magasiner og blader til hele familien, som også kan være koselig å ha med seg enten det er en kort helgetur eller dere legger ut på langtur. Skal du på bilferie med barna? Vegg i vegg med Norli finner du Game Stop,  der Thomas gjerne gir tips om bruktsalg av håndholdte spillmaskiner som kan være fint å ha med på tur!

bøker, lesestoff, litteratur, reiseguider, norli, bokhandel

Camilla på Norli har bøkene til alle og enhver. Om du sverger til kartbøker eller om du vil lese en roman som utspiller seg i det området du skal reise til, kan Camilla på Norli ha noe for deg!

 

Sommerkonkurranse = Giveaway!

konkurranse, reise ferie, sommer

Kune du tenke deg å vinne denne fine reisegavepakken til en verdi av kr 1500.-?

 

 

Vi har satt sammen en reisegavepakke som DU kan vinne!

Fortell oss på facebooksiden vår, på denne posten, hvor du skal på ferie i år, så er du med i trekningen! Del gjerne konkurransen og dette blogginnlegget med dine reiseglade venner – kanskje dere deler innholdet i gaven hvis en av dere vinner?

 

Reisegavepakken består av (totalverdi 1.500 kr!):

  • Åhlens: Liten kjølebag
  • Enklere Liv: Nakkepute med praktisk rem slik at puten ikke sklir (Nyhet!)
  • Morris: Bagasjelapper og svart clutch til pass, billetter og valuta
  • TGR: Bagasjevekt, passetui, ørepropper
  • L’Occitane: Antibakteriell lavendelkrem og dusjolje til tørr sommerhud
  • Apotek 1: Solkrem fra Cliniderm
  • Panduro: Mindfullness fargeleggingsbok

 

Lykke til i konkurransen alle sammen
– og GOD REISE!

 

 

  • Guro Margrethe Skjold

    Ja takk