12 oktober, 2016 | Mote

Under Ski Style Week 2016 hadde Ski Storsenter og Match en hyggelig konkurranse, hvor 2 heldige personer kunne vinne klær fra Match til en verdi av kr 10 000,-!

bilde-match-vinner_fotor

Her ser vi vinneren Ingvild Tafjord t.v. og Linda Nilsen Methi t.h. som hun delte premien sin med!

Da Ingvild Tafjord fikk telefonen om at hun var 1 av 2 vinnere av konkurransen, ble hun både sjokkert og glad. Det tok ikke lang tid før Ingvild ringte venninnen sin, Linda, for å fortelle at de sammen hadde vunnet konkurransen!

Det viste seg nemlig at da venninneparet var på Ski Storsenter under Ski Style Week, inngikk de en avtale om at dersom en av de to vant, skulle de dele premien seg i mellom. Avtalen ble holdt – og vips hadde vi to lykkelige Match-vinnere!

Lørdag 1. oktober besøkte de Match her på senteret for å velge ut sine favoritter for hele 10.000 kroner. Spente og glade brukte venninnene god tid i butikken for sikre seg godbitene. Sammen endte de opp med to store poser fylt med favoritter fra Match.

Fornøyde – det kan de forsikre oss om at de ble. «Tusen, tusen takk. Dette var utrolig hyggelig» sier Ingvild, rett før hun er klar for å svinse rundt med sin nye, fine høstkåpe.

Vi ser allerede frem til neste Ski Style Week
og gleder oss til å finne på nye og morsomme sprell!