15 desember, 2016 | Informasjon | Inspirasjon | Servicetilbud

Er  du en av dem som synes at tiden frem til julaften plutselig ble veldig knapp med alle ugjorte gjøremål? Du er isåfall ikke alene! Dersom du kjenner at skuldrene er litt for høye, og at den førjulskosen du drømte om er ikke-eksisterende, da har vi hjelp å tilby.


Mange synes det kan være vanskelig å finne den rette gaven til tanter, onkler, søsken, kjæresten eller den gode naboen. For vi vil jo gjerne gi noe som blir satt pris på av mottakeren, og ikke bare gi noe som forsvinner i mengden. Kombinerer du idètørke med liten tid, så er gjerne førjulsstresset like om hjørnet.

 

Ski Storsenters fantastiske Personal Shopper Siv, er damen du trenger til å hjelpe deg med jobben! 😊 Hun kjenner vareutvalget på senteret bedre enn de fleste og har super sans for mote, livsstil og gaver. Hun hjelper hun deg med julegavelisten din, og da mener vi ikke bare én gave, vi mener faktisk hjelp med alle gavene du har på listen din. Og hvor fantastisk er ikke det? Å få god og hyggelig hjelp til dette? Helt fantastisk spør du oss!

ski_siv_jul_2016_02_1200px

Tjenesten passer for alle; du som har liten tid i førjulsstresset, deg som vil kjøpe den perfekte gaven til kjæresten og deg som sliter med å finne den perfekte gaven.

 

Fremgangsmåten er rimelig og superenkel:

  • Send en liste til Siv med hvem du vil handle julegaver til. Skriv stikkord som kjønn, alder, interesser, evt. gaveønsker og hvor mye du tenker gavene skal koste.
  • Etter at du har godkjent gavene, pakker Siv dem nydelig inn for deg. Bare det er jo en lettelse for mange! 🙂
  •  Du henter gavene på senteret, eller bruker vår Rett Hjem Vareservice som leverer varene hjemme hos deg. Denne tjenesten koster kun kr 50.- eller er gratis for alle medlemmer av Ski Kundeklubb. Her kan du lese mer om Rett Hjem Vareservice.

 

Kan det bli bedre?

ski_siv_jul_2016_01_1200px

Alt du trenger å gjøre for å skape deg selv litt mer fritid i den fine juletiden, er å ta kontakt med Siv på e-post eller telefon.

 

E-postadresse: personalshopper@skistorsenter.no

Telefon: 928 51 183

Nettside: Personal Shopper, Ski Storsenter

Facebook: Personal Shopper – Ski storsenter

 

Vi ønsker deg en riktig så god førjulstid med masse kos!