11 august, 2015 | Informasjon | Servicetilbud

Dere har kanskje oppdaget at det er litt begrensede parkeringsplasser i parkeringshuset vårt i disse dager. Vi pusser opp og gleder oss til å kunne presentere en oppgradert parkeringshus til høsten.

10486558_941352892601760_3624800963129841174_o

Innimellom vil dere oppleve at enten hele eller deler av plan er stengt på grunn av arbeidet som pågår, og vi har forståelse for at dette kan oppleves som kjedelig for våre kunder. Vi tenkte derfor benytte anledningen til å forberede dere litt på hva som skjer i parkeringshuset i tiden fremover.

 

Følgende arbeide pågår i de forskjellige parkeringsplanene!

– Det nederste parkeringsplanet: Hele planet er gravet opp og det er blitt asfaltert på nytt. Her skal tak og vegger vaskes og sprøytemales i uke 33 (denne uken), i perioden vil hele planet være stengt i noen dager. Oppmerking av plasser og gangfelt skjer 17. august.

– I hele parkeringshuset monteres det ny belysning slik at det blir hyggeligere å ferdes inne i parkeringshuset. I periodene hvor lys monteres, må desverre hele parkeringsplanet stenges. Akkurat i dag er det P2 som får nytt lys og planet er dessverre stengt.

– I hele parkeringshuset monteres det rødt/grønt lys i taket som viser hvilke plasser som er ledig/opptatt. I periodene hvor dette monteres, stenges halve planet når arbeidet pågår. I dag er halve P3 stengt.

– I de 3 nederste parkeringsplanene vil vi få ekspressparkering nærmest inngangen til senteret. Ekspressparkering vil si at man, innenfor et avgrenset felt, kan parkere nærmest inngangen mot at det betales en liten avgift. Her kan det gjøres enklere ved å skaffe seg en Vizum-brikke (noe tilsvarende autopass) som leses inn automatisk ved parkering.

– Alle parkeringsfelt skal merkes opp på nytt i alle plan.

– For dere som kjører el-bil, vil alle ladestasjonene for el-biler samles på øverste parkeringsplan

 

Vi håper på deres forståelse for at det kan være litt vanskeligere å få parkering i disse dager. De berørte etasjene i parkeringshuset vil være merket med skilter og plakater om arbeid pågår.


Vi gleder oss til å kunne presentere et oppgradert og lysere parkeringshus, som gjør det enklere for deg som kunde å finne en parkeringplass når du besøker oss!

Ha en nydelig sensommer alle Ski Storsenter-venner!