1 september, 2015 | Høst | Mote

Kleskjeden WOW har førstkommende torsdag, 3. september, en spennende lansering i sine butikker! For første gang i kleskjedens historie kan de presentere et designsamarbeid med en blogger.

WOW Jennie Sofie

WOW er stolte av å presentere den 14 år gamle toppbloggeren Jennie Sofie fra Nesodden, som skriver bloggen Jennie Sofie. Hun er også kjent som skuespiller fra bl.a «Jenter» på NRK, har jobbet som modell, i tillegg til at hun har sin populære instagramkonto @Jenniefashion – og nå kan hun altså titulere seg som klesdesigner for WOW også!

Jennie Sofie forteller om samarbeidet på bloggen sin

 

Det har vært utrolig gøy å få muligheten til å designe en kolleksjon for WOW. Gjennom hele prosessen, som har pågått i nesten et år nå, har det vært mye å gjøre og tenke på. Det har vært veldig viktig for meg å lage produkter som de fleste vil føle seg komfortable i. Jeg har jaktet inspirasjon, tenkt mye på farger og mønstre, laget skisser – og nå er kolleksjonen endelig klar. Jeg er så stolt over hva jeg har oppnådd med hjelp av WOW, og er fortsatt litt i sjokk at jeg faktisk kan kalle meg designer

 

Jennies Sofies kolleksjon består av hverdagsplagg som jeans, topper, skjorter, skjørt og yttertøy. Basisfargene i kolleksjonen er svart, hvit og grå – med denne høstens aksentfarger i tillegg, som burgunder, blå og khakigrønn. Prisene for kleskolleksjonen til Jennie Sofie er til fine WOW-vennlige priser, og varierer fra kr 149,- for en topp og opp til kr 799,- for en ytterjakke.

 

Vi på Ski Storsenter gleder oss stort til lanseringen 3. september hos WOW!

 

Tekstinspirasjon hentet fra WOWs pressemelding om kleskolleksjonen.